Uvidi modrosti 2023 e usposabljanje

Uvidi modrosti 2023 e usposabljanje

351.36 

V tej delavnici bomo spoznali, kako lahko nov cikel življenja doživimo v miru, usklajeni s sabo in z vizijo, ki se rojeva ali si jo postavljamo.️ Skozi 12 video posnetkov, 12 coching orodij in povratnih informacij voditeljic: mag. Natalie Cvikl Postružnik, certificirana licencirana coachinja, train the trainer, in Danaje Postružnik, bakalavrea psihoterapije. Investicija: 288 EUR + DDV.

V tej delavnici, ki traja skozi vse leto 2023 z 12 lekcijami (vsak mesec eno), bomo spoznali, kako lahko nov cikel življenja doživimo v miru, usklajeni s sabo in z vizijo, ki se rojeva ali si jo postavljamo.️ 

“Za razliko od instinkta, ki je jezik telesa (čustva), je intuicija jezik našega duhovnega vodstva (“višji jaz”). Intuicijo zaznamo kot glas, ki prihaja iz našega notranjega sveta, da nam pomaga pri odločitvah in nas usmeri na pravo pot, na kateri uresničujemo svoje sanje in poslanstvo.” – iz rokovnika Uvidi modrosti, ki z radovednim veseljem pomaga do srčnega življenja 2023.

Delavnico vodita: mag. Natalie Cvikl Postružnik, certificirana licencirana coachinja, train the trainer, z vrsto opravljenih certifikatov in dodatnih usposabljanj, predvsem pa srčno verjame v potenciale vsakega med nami in možnost našega razvoja; in Danaja Postružnik, bakalavrea psihoterapije, vas bosta skozi skozi leto 2023 spremljali mesečno z video posnetkom, delovnimi isti in povratnimi informacijami – – da vas podpremo pri vaših prizadevanjih in z ljubečo skrbjo pomagamo tam, kjer se morebiti zatakne.

Podajte se na potovanje – Uvidi modrosti: z radovednim veseljem do srčnega življenja.

Izvajalec: Insights, družba za odkrivanje in razvoj potencialov. Vse pravice pridržane.

Vrednost celotnega paketa – e podpore in orodij – je 288 evrov (+ DDV).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Uvidi modrosti 2023 e usposabljanje”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top