Rokovnik 2023

Rokovnik 2023

45.00 

Rokovnik 2023 Uvidi modrosti – rokovnik, ki z radovednim veseljem pomaga do srčnega življenja je unikatni izdelek, podprt z reiki in energijo run ter barvami vsakega meseca, ki vključuje ideje in predloge za vaše boljše življenje in osebno rast. 16x23cm, 154 strani, špiralna povezava, platnice z zavihki, 30 citatov, 23 coaching orodij in mnogo prostora za vse drobne in lepe obveznosti, doživetja, izkustva. Vsak mesec e podpora v spletni učilnici. Vrednost celotnega paketa – e podpore in rokovnika – je 288 evrov + DDV. Vaša investicija znaša: 45,00 EUR.

Rokovnik 2023

Rokovnik 2023. Insights d.o.o. in Navdihni meRokovnik 2023 Uvidi modrosti – rokovnik, ki z radovednim veseljem pomaga do srčnega življenja je unikatni izdelek, ki vključuje ideje in predloge za vaše boljše življenje in osebno rast. Prav je, da začnete načrtovati tudi čas in prijetne stvari zase <3.

Oblikovala ga je Gaja Pikapolonica Cvikl Postružnik, pretanjena mlada oblikovalka. Za celoten rokovnik smo izbrali barvo, ki po vedenju fraktalnega risanja najbolje podpira vse nas, ki živimo v Sloveniji –  nežno roza barvo. Kombinirali smo jo z nežno zlato in svetlo rjavo, ki še dodatno podpre naša prizadevanja. Gaja Pikapolonica je za vsak mesec izbrala barvo, ki podpira lastno energijo tega meseca. Pri tem smo se naslonili na Steinerjevo filozofijo (poznate jo verjetno pod waldorsfki pristop k življenju).

Že v času nastanka smo ga podprli z energijo reiki in z energijo run obilja, zdravja in sreče. Danaja Postružnik, bakalavrea psihoterapije Siegmund Freud univerze na Dunaju, ki dela magisterij in specializacijo iz jungovske psihoterapije, je skrbno pregledala celotni spletni portal Navdihni me in izbrala citate, ki najbolje podpirajo vsak posamezni mesec: skozi svoje sporočilo, z energijo, podporo in navdihom. Za vas smo v rokovnik vključili kar 30 citatov ljudi, ki so nas s svojimi zgodbami spremljali na portalu in v reviji Navdihni me. Verjamemo, da vas bodo v trenutkih, ko se ne počutimo “zmagovalno” (kaj je že to?) in ki jih vsi doživljamo, dvignili, vam dali moč in pogum.

Veliko časa smo posvetili zasnovi in elementom rokovnika.

Dodali smo 23 coaching orodij (ker je prav leto 2023), s katerimi bomo odstirali različne možnosti preoblikovanja navad, vzorcev, postavljanja ciljev, izražanja hvaležnosti … Ob tem pa bomo vsem naročnicam in naročnikom omogočili brezplačen dostop do e učilnice, kjer bomo vsak mesec objavili posnetek mag. Natalie Cvikl Postružnik, certificiranje coachinje, train the trainer, strateginje DOTR, višje predavateljice … – da vas podpremo pri vaših prizadevanjih in z ljubečo skrbjo pomagamo tam, kjer se morebiti zatakne.

Vsak mesec začnemo z mesečnim pregledom in prostorom za lastne zapiske – naj nas pospremijo v nova doživetja, doživljanja in občutenja.

154 strani na 100g brezlesnem papirju je lično povezanih s špiralo in trdnimi platnicami. Vsak teden se razteza čez dve strani. Dnevi, tedni, okvirčki v rokovniku so oblikovani tako, da omogočajo dovolj prostora za zapis vseh sestankov, srečanj in drugih obveznosti; rokovnik pa vključuje dovolj širine, da lahko vanj vnesemo lastne misli, doživetja in občutenja. Seveda ima vsak teden mesečni koledarček in zapisano številko tedna. Dodali smo slovenske praznike in jih na koledarju tudi označili. Ob koncu leta se bomo zazrli še v leto 2024 … in krog bo sklenjen.

Velikost: 16×23 cm (centimer smo dodali a5 velikosti – gre lepo v torbico in je še vedno dovolj prostoren).

Rokovnik 2023 Uvidi modrosti – rokovnik, ki z radovednim veseljem pomaga do srčnega življenja – srčno verjamemo, da tudi vašega. Prvim 20 kupcem podarimo knjigo Otroški vodnik okoli sveta, prav tako v vrednosti 28 evrov.  Vrednost celotnega paketa – e podpore in rokovnika – je 288 evrov. Vaša investicija znaša: 45 EUR.

Še en bonus:

Ob tem, da prejmete brezplačen dostop do e učilnice in 12 video podpor skozi vse leto 2023 in prvi kupci tud brezplačen izvod knjige Otroški vodnik, pa vam posvetimo še darilo – ko kupite 5 rokovnikov, vam 6 podarimo brezplačno.

Izdaja: Insights, družba za odkrivanje in razvoj potencialov. Vse pravice pridržane.

 

Teža520 g

4 mnenja za Rokovnik 2023

 1. Mateja

  Priročnik je res lepo oblikovan, priročen in skrbno sestavljen. Z veseljem ga bom uporabljala sama, pa tudi za darilo sem ga že kupila.

 2. Janja

  Veliko rokovnikov sem že imela. Ta je praktičen in estetski. Zelo pomembno se mi zdi, da ima dovolj prostora za vse moje čečkarije 🙂

 3. Simona

  danes sem prejela rokovnik….in ravnokar sem ga prelistala…….toliko topline, miru in lepe energije je v njem, da mi je zaigralo srce. Čudovit preplet družinske ljubezni in povezanosti z ravno pravo mero kreativnega redoljubja, ki ga zahteva “posel”.
  ” ……..čuti se….narejen je iz srca💓

 4. Mirjana

  Rokovnik je videti zelo šik in poln uporabnih nasvetov. Tako, po žensko. Zelo lep.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
Scroll to Top