Rokovnik 2024

Rokovnik 2024

45.00 

Rokovnik 2024 Uvidi modrosti – rokovnik, ki z radovednim veseljem pomaga do srčnega življenja je unikatni izdelek, podprt z reiki in energijo run ter barvami vsakega meseca, ki vključuje ideje in predloge za vaše boljše življenje in osebno rast.

16x23cm, 154 strani, špiralna povezava, platnice z zavihki, 30 citatov, 24 coaching orodij in mnogo prostora za vse drobne in lepe obveznosti, doživetja, izkustva. Vsak mesec e-podpora v spletni učilnici. Vrednost celotnega paketa – e podpore in rokovnika – je 288 evrov + DDV. Vaša investicija znaša: 45,00 EUR.

PREDNAROČILA DO 1. DECEMBRA: za obstoječe kupce: 33 EUR (vnesite posebno kodo, ki ste jo prejeli 9. novembra po e pošti), za nove kupce: 39 EUR

Rokovnik 2024

Rokovnik 2024 Uvidi modrosti – rokovnik, ki z radovednim veseljem pomaga do srčnega življenja je unikatni izdelek, ki vključuje ideje in predloge za vaše boljše življenje in osebno rast. Prav je, da začnete načrtovati tudi čas in prijetne stvari zase <3.

Oblikovala ga je Gaja Pikapolonica Cvikl Postružnik, pretanjena mlada oblikovalka, študentka uporabne psihologije. Za celoten rokovnik smo izbrali barvo, ki po vedenju fraktalnega risanja najbolje podpira vse nas v 2024, ki živimo v Sloveniji –  nežno roza barvo. Kombinirali smo jo z nežno zlato in svetlo rjavo, ki še dodatno podpreta naša prizadevanja. Gaja Pikapolonica je za vsak mesec izbrala barvo, ki podpira lastno energijo tega meseca. Pri tem smo se naslonili na Steinerjevo filozofijo (poznate jo verjetno pod waldorsfki pristop k življenju).

Že v času nastanka smo ga podprli z energijo reiki in z energijo run obilja, zdravja in sreče. Danaja Postružnik, bakalavrea psihoterapije Siegmund Freud univerze na Dunaju, ki dela magisterij in specializacijo iz jungovske psihoterapije, je skrbno pregledala celotni spletni portal Navdihni me in izbrala citate, ki najbolje podpirajo vsak posamezni mesec: skozi svoje sporočilo, z energijo, podporo in navdihom. Za vas smo v rokovnik vključili kar 30 citatov ljudi, ki so nas s svojimi zgodbami spremljali na portalu in v reviji Navdihni me. Verjamemo, da vas bodo v trenutkih, ko se ne počutimo “zmagovalno” (kaj je že to?) in ki jih vsi doživljamo, dvignili, vam dali moč in pogum.

Veliko časa smo posvetili zasnovi in elementom rokovnika.

Dodali smo 24 coaching orodij (ker je prav leto 2024), s katerimi bomo odstirali različne možnosti preoblikovanja navad, vzorcev, postavljanja ciljev, izražanja hvaležnosti … Ob tem pa bomo vsem naročnicam in naročnikom omogočili brezplačen dostop do e učilnice, kjer bomo vsak mesec objavili posnetek mag. Natalie Cvikl Postružnik, certificiranje coachinje, train the trainer, strateginje DOTR, višje predavateljice … – da vas podpremo pri vaših prizadevanjih in z ljubečo skrbjo pomagamo tam, kjer se morebiti zatakne.

Vsak mesec začnemo z mesečnim pregledom in prostorom za lastne zapiske – naj nas pospremijo v nova doživetja, doživljanja in občutenja.

154 strani na 100g brezlesnem papirju je lično povezanih s špiralo in trdnimi platnicami. Vsak teden se razteza čez dve strani. Dnevi, tedni, okvirčki v rokovniku so oblikovani tako, da omogočajo dovolj prostora za zapis vseh sestankov, srečanj in drugih obveznosti; rokovnik pa vključuje dovolj širine, da lahko vanj vnesemo lastne misli, doživetja in občutenja. Seveda ima vsak teden mesečni koledarček in zapisano številko tedna. Dodali smo slovenske praznike in jih na koledarju tudi označili. Ob koncu leta se bomo zazrli še v leto 2025 … in krog bo sklenjen.

Velikost: 16×23 cm (centimer smo dodali a5 velikosti – gre lepo v torbico in je še vedno dovolj prostoren).

Rokovnik 2024 Uvidi modrosti – rokovnik, ki z radovednim veseljem pomaga do srčnega življenja – srčno verjamemo, da tudi vašega. Prvim 20 kupcem podarimo knjigo Otroški vodnik okoli sveta, prav tako v vrednosti 28 evrov.  Vrednost celotnega paketa – e podpore in rokovnika – je 288 evrov. Vaša investicija znaša: 45 EUR.

Še en bonus:

Ob tem, da prejmete brezplačen dostop do e učilnice Uvidi modrosti 2023 in s tem 12 video podpor skozi vse leto 2023, prvi kupci pa še brezplačen izvod knjige Otroški vodnik, vam posvetimo še darilo – ko kupite 5 rokovnikov, vam 6 podarimo brezplačno.

Prednaročilo do 1. decembra 2023:
  • za obstoječe LASTNIKE rokovnika Uvidi modrosti 2023 cena le 33 eur (vnesite posebno kodo, ki ste jo prejeli 9. novembra po e pošti)
  • za nove lastnike rokovnika Uvidi modrosti 2024 SAMO 39 eur.

Izdaja: Insights, družba za odkrivanje in razvoj potencialov. Vse pravice pridržane.

 

Weight520 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rokovnik 2024”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top