O nas

Odpiramo vrata vašim potencialom in vas vabimo, da se odpravite na potovanje …

prokuristka

Natalie Cvikl Postružnik

prokuristka
Gaja Pikapolonica Cvikl Postružnik
direktor

Gorazd Postružnik

prokuristka

Danaja Postružnik

Licence in certifikati

Licence in certifikati: AoEC London, NLP Praktik z nevroznanostjo ZDA, Train the Trainer, Equine assisted Coaching, Nemčija; Horus priznanje za doprinos družbeno odgovorni družbi; umeščeni med najboljše izvajalce programov usposabljanj po Life Learning Academy; notranji ISO presojevalci; člani žirije Zlata nit, člani strokovnega sveta Organizacijska energija, certifikat Horus za družbeno odgovoren projekt, certifikat Dobra organizacijska energija, certifikat Excellence SME (GZS)

Nagrade in priznanja: Trikratna nosilka Naj predavateljica po izboru štendtov Doba fakultete; prejemniki nagrade Naj osebnost PiarNaKvadrat; prejemniki nagrade Effie za učinkovitost komunikacijskega programa; prejemniki Nagrade za doprinos izobraževalni stroki, nagrada Horus za družbeno odgovoren projekt itd.

Vodilni v naši panogi

  • 3x prejemniki nagrade Naj predavateljica leta
  • Nagrada za doprinos izobraževalni stroki
  • Nominirani za priznanje Naj izobraževalne agencija/organizacija
  • Edini certificirani izvajalci coachingov ob podpori psov in konjev v Sloveniji

Napredujte v »živo« ali »on line«

Sami izberite svoj tempo in način dela: v živo z nami, sami v lastnem tempu prek spleta ali kombinacija obojega.

Strokovno certificiranje

Vse naše delo temelji na uradno certificiranih mednarodnih programih. Vsako leto izvajalke in izvajalci dodatno krepimo svoje znanje – za udejanjanje vaših želja in strasti.

Kaj menijo o nas drugi

Jasmina Zidovnik
Jasmina Zidovnikuniv. dipl. med. kom.
Read More
"Osebnostna akademija je primerna za vse, ki želijo narediti spremembo na boljše na vseh področjih svojega življenja. Izvajalka delavnice prisluhne vsakemu posamezniku, objektivno svetuje in želi, da vsak najde tisto, kar ga osrečuje več..."
Irena Dobnik
Irena Dobnikpredsednica društva za spodbujanje mreženja
Read More
"Iskreno se zahvaljujem za povabilo in priložnost sodelovati v zaključni predstaviti udeležencev Osebnostne akademije Insights, projektu, ki je bil namenjen brezposelnim ljudem, živečim v občini Ruše. Celoten projekt je name naredil izjemen vtis."
Constance H. Scholfield
Constance H. ScholfieldExecutive Director/Camp Director
Read More
Sara demonstrated the ability to listen to and isolate the complaints that a camper or staff person had and help to provide a solution. Sara has an aptitude for a high level of leadership and that combined with her ability to relate to and understand our campers and staff was a plus.
Alenka Golob
Alenka Golob
Read More
Natalie je v meni zbudila dodaten zagon oziroma dodatno motivacijo. Bilo mi je všeč, da je tako pozitivna oseba, ki verjame v človeka. V vsakem izmed nas je videla nek skrit potencial, ki ga je skušala "izbezati na plano"."
Sonja Šmuc
Sonja Šmucizvršilna direktorica, Združenje Manager
Read More
"Najintenzivnejše sodelovanje je potekalo med dvoletnim evropskim projektom Vključi. S svojim znanje in delom je Natalie izjemno doprinesla k dosežkom in presežkom projekta. Ima izjemne organizacijske sposobnosti in je unčinkovita. Natalie je oseba raznovrstnih talentov in izjemne discipline, ki se odraža v njeni sistematičnosti, usmerjenosti na doseganje rezultata, zaključevanju projektov v zadanih rokih in vztrajnost, dokler cilj ni dosežen. Kot članica tima ali predavateljica je navdihujoča in energična oseba, ki zna reči bobu bob. Sodelovanje z njo je vedno profesionalno in intenzivno."
mag. Brigita Kruder
mag. Brigita Kruderdirektorica LU Slovenska Bistrica
Read More
Posebej ponosni smo na sodelovanje ob obeležitvi 60-letnice delovanja našega zavoda, kjer je bilo podjetje Insights pomemben gradnik komunikacije z javnostmi. Posebej cenimo njihov smisel za pisanje in oblikovanje sporočil za javnost, ki se sklada z vrednostami našega podjetja: spoštljivo sodelovanje, spodbujanje potencialov posameznika in krepitev pripadnosti. Po naši oceni sodelovanje z ekipo Insights d.o.o. odpira vrata in kaže, kaj lahko poskusimo ter da se vedno najde neka rešitev.
Vesna K.
Vesna K.
Read More
Zelo se veselim vsakega dneva in nič me ne ustavi na poti do mojega cilja, kipim od energije... Hvala za pozitivno energijo in vse vzpodbude, zelo sem vesela, da sem vas spoznala, objemček
Karidija Protman
Karidija Protman
Read More
Pridobila sem veliko motivacije. Se bolj moram reci sem razširila svoja podrocja znanja. Je pozitivna izkusnja in mi bo koristila vso moje zivljenje.
Gašper Tišler
Gašper Tišler
Read More
Veliko sem odnesel z vidika osebnostne rasti, kar mi je tudi kot že sama veš iz zornega kota prioritet veliko višje od iskanja službe. na delavnici so mi bila zelo všeč ta tvoja vprašanja ki si jih postavila na taki način več...
mag. Aleksander Salkič
mag. Aleksander SalkičVodja kabineta uprave Petrol d.d., Ljubljana
Read More
Mag. Natalie Cvikl Postružnik je zgled osebe, ki ti vedno nudi osebno in strokovno oporo, hkrati se tankočutno zaveda potreb vsakega posameznika, s čimer navdušuje mnoge, saj ima malo ljudi toliko energije, znanja in radovednosti kot ona. Svoje delo opravlja s strastjo, a brez zaslepljenosti, odlikuje jo strokovnost, hkrati pa ravno prava mera kritične in življenjske distance, odločnost in realni optimizem.
Previous
Next

Imate vprašanje?

Enostavno nas kontaktirajte preko spletnega obrazca in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Shopping Cart
Scroll to Top